Belső Gyermek Gyógyítás

belso gyermek gyogyitas

A rövid utazásra invitállak, öngyógyító programra. Közösen újra éljük a születésed pillanatát, de egy különleges, erre az alkalomra nyitott energetikai térben. Olyan teret tartok számodra, amiben jelen van az bizalom, a biztonság, az Egység érzése. A születésed így könnyen, lágyan, félelmek és fájdalom nélkül, együttműködésben jön létre. Lehetőséged van megtapasztalni a tökéletes szeretet, és a teljes elfogadás állapotát, azt, amikor annyi figyelmet kapsz az édesanyádtól, amennyit megérdemelsz, amennyire szükséged van. Elringatom a Lelked, és töltöm a Tested a legmagasabb rezgésű anyai energiával. Sejtszinten zajlik a gyógyulás, a hiány állapotából megérkezel a békébe, a megelégedettségbe, az örömbe, a „minden rendben van” állapotába.

Majd tovább áramlunk az időben, és térben. Összetalálkozunk a saját Belső Gyermekeddel. Ez a Belső Gyermek ott él mindenkiben, így benned is. Ő az a gyermeki én-részed, aki valamikor sérült, nem érzete, hogy elég fontos, elég szerethető, hogy elég jó. Ez a gyermek még most is ott lakik benned, és várja, hogy felvedd vele kapcsolatot, gyógyulni vágyik. Végre megadhatod neki, azaz önmagadnak azt törődést és azt a gondoskodást, amit eddig hiányolt. A gyakorlat után azt tapasztalod, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb, és boldogabb vagy. Az önszeretet energiájával kapcsolódunk össze, ezáltal az emberi kapcsolataidban is több szeretetet és tiszteletet tudsz majd megtapasztalni a jövőben. Önbecsülésed növelésének kiváló eszköze ez a meditáció.

A gyógyítást egy kreatív foglalkozással zárjuk, lehetőséget adunk a Belső Gyermeknek, hogy kifejezze magát, és vágyait, megnyilvánuljon olyan módon, ahogy ő szeretne.

A program időtartama: kb. 3 óra, a részvételi díj: 18 000 Ft