Tag Archives: ikerlélek

Lady Nada üzenete: 2017 tavaszi energiák

“Köszöntelek, Laday Nada Fénymesternő vagyok. Azért érkeztem most hozzád, hogy vigaszt nyújtsak neked ezekben a nehéz órákban. Azért jöttem hozzád hogy elsimítsam a bánatot és a neheztelést, ami a szívedet nyomja. Azért jöttem hozzád, hogy levegyem azt a sok terhet, amit a hátadon cipelsz immáron évezredek óta. Elérkezett az idő, hogy lerakd azt a csomag melyet oly régóta cipelsz önmagaddal, mely csomag már nem hoz sem megnyugvást, sem békét, sem vezeklést, sem feloldozást.

Tudd hogy csomag amit cipelsz, nem teljes egészében a Tiéd, tudd hogy a csomag, amit cipelsz a hátadon, Atlantisz óta csak gyűlt. Elmúlt életek könnye és fájdalma, ezzel van tele az a hátiszák, ami a vállaidat már évezredek óta húzza. Ne sajnáld ezt, nem félj ezt levenni! Hitrendszer része melyhez te is kapcsolódsz, hogy megérdemled ezt, hogy vezekelnek és bűnhődnöd kell. Egy hitrendszer része, ami azt mondja, hogy áldozatot kell hoznod, áldozattá kell válnod, hogy megbűnhődj a bűneidért. A hitrendszer, mely nem teszi lehetővé, hogy ezeket a múltbéli terheket te letedd. A hitrendszer, mely azt mondja neked, ha te lerakod a bánatod, a fájdalmat és a szenvedést, akkor nem válhatsz jóvá, és nem érheted el a kívánt célt.

De tudd, hogy a földi létnek a szenvedés soha nem volt célja! A bánat, a könnyek, a megaláztatás soha nem lehet értelme egyetlen emberi életnek sem. Valamikor ezt elhitették veletek, és elhitted te is. Elhitted, hogy valamikor valami rosszat tettél, amiért most bűnhődnöd kell, aminek a súlyát vinned kell a hátadon.

De én itt vagyok most, Lady Nada, és tiszta szeretet esszenciámmal könnyitek a terheiden. Én, Lady Nada, Saint German gróf egyenrangú Lélektársa. Érzed magadban az ő energiáját is, azt a tartást, azt a bátorságot, mely forradalmak kirobbantásához kellett, ahhoz hogy merj új eszméket és új ideákat képviselni itt a Földön. De ugyanúgy szükség van a lágyságra, arra hogy néha sebezhető légy, hogy nőként megengedd magadnak a könnyeket. Ne szégyelld a könnyeidet! Ne szégyelld azt, hogy a férfi aki szerettél, halálosan megsebezte a szíved. De nem haltál bele, sem most, sem máskor. Az csak egy illúzió hogy ezek a sebek örökké tartanak, hogy ezeket a sebeket, majd vissza kell adnod. A valóság az, hogy ezeket a sebeket csak hagynod kell begyógyulni.

Ne akard erőszakkal kikövetelni, hogy a másik megbántja a bűneit. Ne akard a másik bűnbocsánatát erőszakkal kikövetelni. És ne próbáld a saját boldogságod a másik reakciójától függővé tenni. Nem feladata a te hátizsákodat könnyíteni. Ez csupán a te döntésed lehet. Hogy mikor döntesz úgy, hogy azt mondod ELÉG volt a szenvedésből, és nem akarod már tovább cipelni a terheket. Ekkor leveszed ezt a súlyos hátiszákot, amit cipelsz, és mersz újra szabad, független és önálló lenni. Terhek alól menetes, örömre kinyílt szívű, aki telve van hittel és jókedvvel, és mindezeket tudja szórni szerte a világban. Ha most úgy döntesz, hogy kéred az én segítségem, segítek neked levenni a terheket a válladról!

Közvetítette: Dobi Dia

Dobi Dia - A Szakrális Nő ébresztése fényképe.

Mi a valódi, tiszta, ősi Tantra? Mi a célja?

A Tantra tulajdonképpen az ősi Tantrikus tudás és Tantrikus gyakorlatok összessége. Ha ezeket rendszeresen gyakorolva megéljük, könnyen egy életformává válhat. A Tantra egy szellemi út is, mely hatással van a lelkedre, és ezen keresztül a testi megtapasztalásaira is.

A Tantra útján elindulhatsz egyedül is, addig, amíg nem érkezik meg hozzá a megfelelő Társ, és természetesen a Pároddal együtt is dönthettek emellett. Fontos, hogy ha Pároddal szeretnéd a Tantrikus utat járni, akkor ő is kötelezze el magát mellette. Ha csak az egyik fél nyitott, aktív, nem fog sikerülni átlépni a saját magatok alkotta korlátokon! Tantrázni csak nyitott szívvel lehet. Ha a kölcsönös érdeklődés, és szándék megszületik, akkor viszont csodálatos élményekkel lesztek gazdagabbak.

Nézzük, hogyan hat a Tantra életünkre:

 • A Tantra megtanítja, hogyan fogadd el és szeresd meg önmagad. Alapszabály, ha magadat elfogadod, másokat is elfogadsz. Ha magadat szereted, akkor másokat is tudsz majd szeretni.  Amíg ez nem valósul meg, addig kívülről várod a szeretetet, folyton méltatlan, vagy függő viszonyokban találod magad. Csak abból tudsz adni másoknak, aminek Te is birtokában vagy.
 • A feltétel nélküli Szeretet megélése az, amikor nem várunk cserébe szeretetünkért viszonzást, csak áramoltatjuk, egyszerűen csak létezik, van bennünk a szeretet. Amikor valaki nem kér belőle, akkor tiszteletben tartjuk döntést, és sértettség és harag nélkül visszavonulunk.
 • Elkezdődik a nyílás a mások felé, a szívcsakra megnyitásán keresztül. Hatására nő az érzékenység, az empátia érzése felerősödik
 • Az érzékelés finomodása. Idővel nem csak megtanulod átérezni mások, főként a Társad érzéseit, de az energiák érzékelésében is nagyobb rutinra teszel szert, nő a testtudatosságod, intuíciós erősödik, olyan dolgokra is figyelmes leszel, amiről eddig nem is volt tudomásod. Így sokkal könnyebb ráhangolódni emberekre, helyzetekre, megérteni a másik felet, ami segíti az elfogadást is.
 • A Tantra segít abban, hogy bízz újra a szeretet és a szerelem erejében. Megtapasztalod, hogy szívből szeretni igenis biztonságos és lehetséges.
 • Rendszeres gyakorlása segít elmélyülni önmagaddal, pároddal és a számodra közelállókkal.
 • A tantrikus gyakorlatok lebontják a láthatatlan falakat, melyekkel véded magad a sérülésektől, feloldják a blokkokat és korlátokat, melyek most még akadályt képeznek közted és a színtiszta Szeretet (Forrás) között. Amíg ezek a korlátok fennállnak, nincs lehetőséged a valódi intimitás megélésére.
 • Intimitás, bizalom, és szeretet nélkül, a párkapcsolatok idővel felszínessé válnak, a felek szép lassan elhidegülnek egymástól, az elmélyülés helyett, inkább a menekülést választják.
 • Amíg tele van a fejünk elvárásokkal, folyton védekezünk, félünk nyitni, valójában elválasztjuk magunkat attól, hogy egy fantasztikus isteni (szakrális) szerelem itt a Földön is kiteljesedjen
 • EGYSÉG élmény megtapasztalása, a teljes feloldódás élménye, megszűnik a szétválasztottság, eltűnnek a határok a Te és az Én között, EGYLÉLEK állapot
 • Egy módja a spirituális fejlődésnek, egy magasabb tudatállapot megélése. Test-lélek-szellem hármas Egysége jön létra általa
 • Átalakulás a vaskori, egocentrikus gondolkodás és viselkedésmódból, az újkori Szívközpontú, Szeretet alapú kapcsolódásba
 • A Tantra egy kiváló lehetőség önmagunk és egymás gyógyítására, testi-lelki és szellemi szinten

Kiknek ajánlott elindulni ezen az úton?

Azoknak akik, akik szeretnék megtanulni, hogy tudnak még több gyönyört és szeretet adni egymásnak a párkapcsolatban. Az érintésnek, a figyelemnek, az érzékelésnek hatalmas szerepe van a párkapcsolatokban. Mégsem használjuk ezeket tudatosan, nem fordítunk időt ezek fejlesztésére. Pedig ezek az apró, mindenki számára könnyedén elsajátítható gyakorlatok segítenek megteremti a Partnerek között a harmonikus viszonyt, segítik a feleket a nyitásban és támogatják a kapcsolat elmélyülését.

Azok számára is, akik szeretnének új módszereket kipróbálni, ezáltal más minőséget szeretnének becsempészni a párkapcsolatukba. Új nézőpontok, magasabb perspektívát szeretne kapni, hogy harmonikus partnerkapcsolatban élhessen a Társával.

Mindenkit számára, aki hajlandó tenni önmagáért, a másikért, és a kapcsolatért, a szellemi fejlődéséért!

Te vajon készen állsz a magasabb szintű szeretet befogadására és átélésére?

TantraHa szeretnéd a Tantra útját járni, ezzel tudsz azonosulni, és egyedülálló vagy, akkor a Tantrikus Ízelítőt vagy a Tantra Wokshop Nőknek programunkat ajánlom figyelmedbe, mely speciális tudásanyagot és otthon, egyedül is használható gyakorlatokat ad a kezedbe, és érdemes Tantra masszázsra (Életláng kezelésre) is eljárnod, mely egy beavatás is egyben, hogy ez a finom energiát megfelelően és tisztán tudd áramoltatni. 

Ha pároddal együtt szeretnél ily módon fejlődni, akkor a Tantrikus Ízelítő Pároknak tanfolyam a tökéletes választás számotokra!

tantra_pillangosziget

Mit tegyek, ha az ikerlángom nem tudja a fizikaiban választani a kapcsolódást?

Talán Te is tapasztalod a bőrödön, hogy megtaláltad az ikerlángodat, még sem sikerül egyesülni vele, még ha ezt a Két lélek vállalta is egykoron. Talán még nincsen kész rá, vagy ő nem jár spirituális úton fogalma nincs róla, hogy mi is ennek a földön túli szerelemnek a feladata, hogy milyen akadályok felszámolása szükséges ahhoz, hogy valóban párkapcsolat, vagy család lehessen ebből a kapcsolódásából.

Mária Magdolna Fénymesternő segítségét kértem, hogy magyarázza el nekem, hogy lehet, hogy az egyik fél dolgozik magán, tesz a kapcsolati terhek tisztulásáért, halad az útján, még a  másik fél úgy tűnik, fényévekre le van maradva.

Talán a következő sorok Neked is segíthetnek, amennyiben hasonló helyzetben jársz:

A Lélek meghasad. Egy napon a dualitásba vágyott, megélni, megtapasztalni a Földi lét kihívásait. Nem tudta, nem láthatta előre mit fog tenni, meddig tud a tudatossága süllyedni, hisz mindennél jobban vágyott tapasztalni. Tapasztalni a hiányt, majd az abból adódó újra egyedülést. Nincs jó vagy rossz döntés, vég nélküli utazás van, megtapasztalás. Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál.

Amikor a lélek úgy dönt, hogy megtapasztalja önmagát, a saját árnyékait, a saját mélységeit, a Fény küldöttei, mi Égiek, tenni semmit nem tudunk, egyszerűen elfogadjuk, hogy Ő választotta ezt a tapasztalást, és szeretetünk soha nem szűnik felé. Mindig sugározzuk a Szeretetet és a Fényt felé, hogy a Lélek egy napon, amikor készen áll rá, újra elkezdjen emlékezni, és tudjon emelkedni. Emelkedni fel vissza a Fénybe, az Ő hazájába, ahonnan Ő jött. Ne kérdezd hát, hogy meddig tart ez a folyamat, mert ez minden esetben a Lélek szabad döntése. Ne kérdezd, hogy miért alakult így? Egyszerűen a Lélek hozott egy döntést, és elkezdte annak a megtapasztalását. Nincs más dolgod Neked sem, mint sugározni felé a Fényt és a Szeretetet.  Hinni benne. Tartani őt a Szívedből érkező őszinte szeretettel! Minél inkább tudod őt ott megtartani, annál inkább fog tudni emlékezni az Ő lélek küldetésére. De az rajta áll, hogy tudja-e azt választani. Neked nem áll jogodban eltéríteni őt az útjáról, amit ide a Földre kibontani jött, nem áll módodban befolyásolni őt.

Minden alkalommal, amikor ítélkezel felette, amikor lemondasz róla, amikor megvetéssel gondolsz rá, amikor úgy érzed, hogy csalódtál benne, akkor ő is csalódik magában, és még mélyebbre süllyed a megtapasztalásban. Az egyetlen, amit tehetsz, hogy hiszel és bízol benne, a Lélekben, aki ezt a megtapasztalást választotta. Ő választotta, meg is tudja oldani. Talán nem látod most még, hogy hova is vezet ez. A Lélek minden esetben a saját megtapasztalását járja, saját útján keresztül fogja meggyógyítani önmagát. Ha nem ebben az életben, akkor egy következő életben. Neked semmi más dolgod nincs, csupán, hogy higgy és bízz benne, és hagyd őt szabadon tapasztalni. Küld felé a Szeretetet, ami nem feltételekhez kötött. Ami akkor is jár neki, ha azt választja, hogy bántja, megsebzi, vagy megsemmisíti önmagát, hogy elfordul a Fénytől. Tartsd tiszteletben az Ő döntését!

Az elme azt mondja, hogy olvass be neki, hogy vágd az igazadat az arcába, hogy kezdeményezz, konfrontálódj. A Lélek azt mondja, hogy várj türelemmel egészen addig, amíg ő képes befogadni a Fényed, a Szereteted, amikor ő kéri ki a véleményed, a tanácsod. Várd ki, amikor olyan közel lesztek, hogy a Te tükrödben önmagát kezdi el látni. Várd ki a pillanatot, amikor ő kéri, hogy szembesítsd önmagával.

Minden alkalommal, amikor arra emlékezteted Őt, hogy nem elég jó, akkor pontosan arra emlékezteted, amit feledni szeretne. Ha szeretnéd őt emelni, a bizalmadat kell neki odaadni. Erre az elme megint azt mondja, ne tedd! Előbb bizonyítson, tegyen le valamit az asztalra, akkor majd talán bízol benne, akkor majd szeretheted. de valójában ez nem így működik! Előbb kell neki megnyitni a szíved, és sugároznod felé a szeretetet.

Az elme sokszor lehiteti veled, hogy külön vagy, hogy jobb vagy nála, tudatosabb…. De a Lélek nem viszonyítja magát senkihez, a Lélek csak megtapasztalja önmagát, nem minősíti, hogy ez jó, vagy rossz, hogy szép vagy csúnya. Egyszerűen csak létezik, és halad.

Szeretettel tudod a Lélekpárod változtatni, anélkül, hogy megváltoztatni akarnád. A Lélek minden pillanatban tud választani, hogy a Fény mentén halad, hogy választ-e Téged, a közös utazást, vagy választja inkább azt az utat, amin jelenleg is jár. Ne tedd a saját boldogságodat az ő választásától függővé! Egyszerűen csak adj teret magadban annak a hatalmas szeretetnek, ami irányába kitörni készül. a Többi nem a Te dolgod.

Tudom, az elme megint azt mondja, oly sokat adtam már neki, és nem kaptam semmi viszonzást. De ez nem lényeges. A valód szeretet nem vár viszonzást. A valódi szeretet az, amikor adom, mert adni szeretném, és nem érdekel, hogy a másik mit kezd vele. Amíg méricskéled az adott és kapod szeretet mennyiségét, valójában azt jelenti, hogy nem szereted őt feltétel nélkül, tele vagy félelemmel, hogy átver, hogy kihasznál. De Te csak szeresd!

ikerlang_pillangosziget

Ikerlélek szerelem: mikor engedjem el?

Sokan járunk abban a cípőban, hogy megvan a Lélekpárunk, megismerjük, majd felismerjük Őt. Talán része az életünknek, de mégsem teljesedik ki a szerelem, talán nem is része már a mindennapokban, a kapcsolat megszakad. De ott van köztünk az a láthatatlan szál, ami összeköt, amin keresztül a sejteinkben is érzezzük őt, tudjuk mi történik vele, mi zajlik benne éppen, anélkül, hogy beszélnénk vele. De Ő még sem jön. Nem tud meg érkezni az életünkben.

Ilyenkor felvetődik a kérdés: meddig várjak rá? Egyáltalán várjak rá? Vagy engedjem el? Hogyan lehet az ikerlángomat elengedni?
Én a saját példámról tudok beszélni. Amikor azt vettem észre, hogy én szép lassan megszűntem, mint Nő létezni, élő halottá váltam, csak azért, mert Ő nem jön, akkor úgy döntöttem, hogy az Életet választom. Ha kell, akkor nélküle! Hogyan lehetnék benne egy Szerelemben, amikor nem élek? Hogyan vonzhatnám be Őt, vagy bárki mást, amikor belül meghaltam.

Ha egy kapcsoldóás már nem épít, nem táplál, akkor szerintem érdemes elengedni, Az elengedés pedig nem azt jelenti, hogy le is kell mondani róla. Egyszerűen engedd el az akarást, azt a késztetést, hogy kontrolláld őt vagy a kapcsolat létrejöttét, engedd el azt az illúziót, amilyennek szerinted ennek a kapcsolatnak lennie kell, engedd el a vágyaidat, engedd el a félelmeidet….Van olyan forgatókönyv, hogy ebben az inkarnációban nem lesztek egy pár. Na és akkor mi van? Te élsz, létezel, és felelős vagy a saját boldogságodért. Ha kell, nélküle…

Tudom nehéz, és nem egy pillant műve az, több napos, hetes, vagy akár hónapos folyamat. De engedd el, a csalódottságod, a hiábavalóságod, és mindazt, ami nem hozzád tartozik! Ha dolgod van vele, akkor megtalál, vagy a Sors tálcán kínálja majd eléd. Ahelyett, hogy őt üldöznéd, találd meg ön-MAG-adat!

Az ikerlélek kapcsolatok egyik legnagyobb ajándéka ez, amikor őt keresve, kutatva, megleled önmagadat! 🙂

ikerlelek

 

Ikerlélek kapcsolódás – amikor a másik hiánya tanít!

Sokan keresik mostanában az ikerlángjukat, valóságos spirituális trenddé kedz válni. Fantasztikus, földöntúli szerelmet, harmóniát, és hollywoodi happy end-et várnak ettől a kapcsolattól. Igen, létezik ilyen is, amikor a felek valóban EGYLÉLEK-ként élik a mindennapokat, már nincsenek játszmák és csalódások. Azonban ez a ritkább. Sokan jelen pillanatban nem élnek együtt az ikerlélek párjukkal. Imserik, de szerelem köztük nem tud beteljesedni.

Van, hogy pont a másik hiánya tud igazán motiválni, akkor fejlődsz, amikor ő nincs veled. Fáj, mardos, kemény, tudom…én is ezt éltem. Igazságtalannak tűnik, igen, tudom…én is így éreztem.
De hidd el, ha jobb lenne mindkettőtök számára együtt, akkor ő most melletted lenne. Ha úgy terveztétek volna meg az életterveteket, hogy közösen haladjatok, akkor ő most a párod lenne, a fizikaiban is.

Rengeteg energiát vagyunk képesek arra pazarolni, hogy az ellen harcoljunk ami van. Hibáztatunk, siránkozunk, mert dühösek vagyunk, szomorúak, csalódottak, és tehetetlenek. Nem működik vele, és fájó nélküle. Haragszunk magunkra, a másikra, az égiekre. Mert hát ilyen szörnyűségét csak felelős valaki!?
De engedj meg egy jó tanácsot: ne okolj senki, egyszerűen fogadd el ezt a helyzetet, ne áll neki ellent! Vedd számba mindazt, amit tanultál általa, amit megtapsztaltál mellette, vagy éppen az által, hogy nincs melletted.

Hány gyógyítóhoz jutottál már el “miatta”? Hány tanfolyamon jártál, csak hogy a szerelmetek be tudjon teljesedni? Lehet, hogy hajat változtattál, vagy éppen lefogytál, kimozdultál, vagy épp befelelé kezdtél figyelni, csak hogy őt megszerezd, csak hogy ez a Szerelem kibontakozzon végre!

Tedd fel magadnak a kérdés: önmagamért mindezt megtettem volna? Az én válaszom minden kérdésre: NEM! Magamért semmit, Ő érte mindent. De ha ő én vagyok, akkor végülis mindent magamért tettem! És ez a csodálatos, hogy ez a szerelem, ami egyelőre nem manifesztálódik az anyagban, olyan helyekre visz el a külvilágban, és a saját belső világomba, amiről eddig álmodni sem mertem. Az együtt töltött hónapok alatt nem tanultam annyit magamról, mint amióta nem része az életemnek. A távolság motivál, a hiánya épít és táplál. Ma már tudom, ő a távollétével tud nekem a legtöbbet segíteni. És nagyon hálás vagyok neki ezért, mert bizonyára nem lehet könnyű távol lenni attól, akit a legjobban szeret. De így beszéltük meg, még a világok közti térben…

Bármikor eszedbe jut a hiánya, mindig gondolj arra, hogy ezzel is mennyi mindent ad. Talán többet, mint amit per pill a fizikaiban adni lenne képes. smile hangulatjel

Köszönöm a tanítást! Szeretlek, minden térben és időben, életeken át!

ikerlelekpár

Engedlek…(ikerlélek páromnak)

Ne haragudj, hogy nem voltam őszinte veled, és én is megbocsátom, hogy nem voltál őszinte velem.
Ne haragudj, hogy gyáva voltam, és én is megbocsátok neked, mert túl gyáva voltál.
Ne haragudj, hogy nem tudtam kimutatni, amit irántad érzek, és megbocsátom neked, hogy soha nem tudtad kimutatni, amit irántam érzel.
Ne haragudj, hogy bántottalak, én is megbocsátom neked, hogy újra és újra bántottál.
Ne haragudj, hogy nem vállaltam fel a kapcsolatot veled, és megbocsátom, hogy te sem vállaltál fel engem.
Ne haragudj, hogy elárultalak, és megbocsátom, hogy te is elárultál.
Ne haragudj, hogy a ragaszkodásommal magamhoz láncoltalak, és megbocsátom, hogy ragaszkodásoddal te is magadhoz kötöttél.
Ne haragudj, hogy csalódtál bennem, és megbocsátom, hogy minduntalan csalódnom kellett benned.
Ne haragudj, hogy olyan sok fájdalmat okoztam neked, és megbocsátom, hogy az okozott fájdalmakkal darabokra törted a szívem.

Köszönöm, hogy tanítottál, és hálás vagyok, hogy taníthattalak.
Köszönöm, hogy tükröt mutattál, és hálás vagyok, hogy tükrözhettelek.
Köszönöm, hogy nem szerettél, hálás vagyok, hogy én szerethettelek.
Köszönöm, hogy általad újra tanulhatok szeretni, első sorban önmagamat.
Hálás vagyok, hogy megtanítasz tisztelni, első sorban önmagamat.
Köszönöm, hogy magadhoz engedtél, amikor az szolgálta a fejlődésemet, és köszönöm, hogy újra és újra ellöktél, amikor arra volt szükségem.

Amíg nem ismeretelek, nem tudtam milyen az valakit igazán, tiszta szívből, Lélekből szeretni, és nem ismertem azt, hogy mennyire vagyok képes valakit gyűlölni.
Amíg nélküled voltam, nem tudtam milyen a veled.

Te vagy az ősfájdalom, a veszteség, a végzet, de Te vagy számomra a teljesség, a beteljesülés, és az újjászületés is.
Te vagy számomra a minden, és a semmi, a tátongó üresség.
Te vagy minden, ami én, és minden, amit én elfogadni nem tudok magamban, a világban.
A hiányod tanít, érlel, bölcsebbé tesz. A veled fáj, mardos, és sajog.

Téged kerestelek, de közben magamat találtam meg.
Téged akartalak, de közben magamat vágytam szeretni.
Te vagy a kezdet, és Te vagy a vég.

Megbocsátok, köszönöm, most engedlek, szeretlek! Minden térben és időben, örökkön-örökké, életeken át!

ikerlelek

 

Honlapunk cookie-kat használ. Bővebben

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookie-k tárolását.

Bezárás