Ikerlélek szerelem: mikor engedjem el?

Sokan járunk abban a cípőban, hogy megvan a Lélekpárunk, megismerjük, majd felismerjük Őt. Talán része az életünknek, de mégsem teljesedik ki a szerelem, talán nem is része már a mindennapokban, a kapcsolat megszakad. De ott van köztünk az a láthatatlan szál, ami összeköt, amin keresztül a sejteinkben is érzezzük őt, tudjuk mi történik vele, mi zajlik benne éppen, anélkül, hogy beszélnénk vele. De Ő még sem jön. Nem tud meg érkezni az életünkben.

Ilyenkor felvetődik a kérdés: meddig várjak rá? Egyáltalán várjak rá? Vagy engedjem el? Hogyan lehet az ikerlángomat elengedni?
Én a saját példámról tudok beszélni. Amikor azt vettem észre, hogy én szép lassan megszűntem, mint Nő létezni, élő halottá váltam, csak azért, mert Ő nem jön, akkor úgy döntöttem, hogy az Életet választom. Ha kell, akkor nélküle! Hogyan lehetnék benne egy Szerelemben, amikor nem élek? Hogyan vonzhatnám be Őt, vagy bárki mást, amikor belül meghaltam.

Ha egy kapcsoldóás már nem épít, nem táplál, akkor szerintem érdemes elengedni, Az elengedés pedig nem azt jelenti, hogy le is kell mondani róla. Egyszerűen engedd el az akarást, azt a késztetést, hogy kontrolláld őt vagy a kapcsolat létrejöttét, engedd el azt az illúziót, amilyennek szerinted ennek a kapcsolatnak lennie kell, engedd el a vágyaidat, engedd el a félelmeidet….Van olyan forgatókönyv, hogy ebben az inkarnációban nem lesztek egy pár. Na és akkor mi van? Te élsz, létezel, és felelős vagy a saját boldogságodért. Ha kell, nélküle…

Tudom nehéz, és nem egy pillant műve az, több napos, hetes, vagy akár hónapos folyamat. De engedd el, a csalódottságod, a hiábavalóságod, és mindazt, ami nem hozzád tartozik! Ha dolgod van vele, akkor megtalál, vagy a Sors tálcán kínálja majd eléd. Ahelyett, hogy őt üldöznéd, találd meg ön-MAG-adat!

Az ikerlélek kapcsolatok egyik legnagyobb ajándéka ez, amikor őt keresve, kutatva, megleled önmagadat! 🙂

ikerlelek