Infinity Healing – csoportos és egyéni gyógyítás

Az Infinity Healing, egy zseniális gyógyító technika, mely számomra eddig a leghatékonyabb energetikai tisztulást hozza.

A gyógyító energia egyenesen a Forrásból érkezik, a Teremtőtől, és A Felső Én irányítja a folyamatot. Az eszköztára lehetőséget teremt azon részeidnek az integrálására is, akik egyébként nem hisznek a gyógyulásban, szabotálják a folyamatot, ellenállnak, és emiatt számos energia munka megy a kukába, hiába járunk oldásokra, mert egy részünk kilöki magából a gyógyító energiát. Itt ez nem fordul elő, ezért fokozottan hatékony a folyamat!

Amennyiben Ikerláng egyesülésben vagy benne, a gyógyítások kérhetőek az Ő lelke számára is, a Felső énjének kínáljuk fel a gyógytó folyatban való részvételt, így ha a lelke úgy dönt, a pozitív hatásai az oldásnak hozzá is eljutnak. Ezzel nem sértjük meg a szabad akaratát, nem nyúlunk bele a lélektervébe. Azonban az ő saját tudatos lélek munkáját sem tudjuk ezzel teljesen kiváltani. De tapasztalatom szerint a közös tér tisztulása mindkét fél számára áldásos.

Több mint egy évtizede foglalkozom önismerettel, járok küldön féle oldásokra, ismerek és alkalmazok számos gyógyító technikát, de számomra az infinity healing az, ami a leggyorsabb és legintenzívebb változásokat hozta, ezért is döntöttem úgy, hogy ezt a csodás energiát megosztom a hozzám érkezőkkel is.

Csoportos alkalmak:

Minden hónapban egy alkalommal tartok csoportos gyógyítást, ahol egy adott témát járunk körbe beszélgetés formájában, ahol szellemi információkat osztok meg veletek, és utána egy hosszabb, 1-1,5 órás infinity healing gyógyítás következik

A csoportos alkalom részvételi díja 7 000 Ft (előre utalás esetén 6 000 Ft)

A következő alkalom: 2019. 05. 26. vasárnap 10:00-13:00 között, 1092 Bp, Ráday utca 40.

Regisztráció: Dia info@pillangosziget.hu

Egyéni alkalmak:

Lehetőség van egyéni gyógyításra is, ahol az általad behozott témáról beszélgetünk és utána egy rövidebb, de annál hatékonyabb infinity healing oldás/gyógyítás következik

A gyógyítás díja 12 000 Ft/ alkalom (kb 1 órás)

Időpont egyeztetés szükséges: Dobi Dia +36 30 479 8225

Hanganyagok:

Elérhető az előző gyógyítások hanganyaga, ezek megrendelhetőek, előre utalás után tudom küldeni e-mailben.

1. szakrális csakra – párkapcsolat, szexualitás, kreatv energiák

2. szívpáncél oldás – érelmi sérülések, csalódások, veszteségek lenyomatainak oldása, szívcsakra nyitás

3. belső erő ébresztése – köldökcsakra – befogadni a jót – életcél, küldetés ébresztés

4. torokcsakra – önfelvállalás -önszeretet -önelfogadás -a  lélek igazsága

A hanganyagok kb 2,5-3 órásak, díjuk 4 000 Ft/csakra

Rendelés: Dia info@pillangosziget.hu

Hamarosan érkeznek az újabb rövidebb tematikus hanganyagok … 🙂