Önbizalom falatkák nőknek

ÖNBIZALOM FALATKÁK NŐKNEK!
Akik felszolgálják: Dobi Dia és Pirner Alma

Csipegess a magabiztosság táljából, fűszerezd meg némi hittel és bátorsággal, majd öblítsd le ezt egy kis önérdek-érvényesítéssel!

Önbizalom növelés. Örök téma. De mégis hogyan?

Neked is ajánlottak már sokféle módszert, technikát, talán már egy tucat könyvet is elolvastál a témában, még sem érzed a valódi áttörést? Folyton azzal szembesülsz, hogy átlépnek rajtad, hogy konfliktus helyzetben leblokkolsz, és a környezeted is állandón lehurrog?

MI összegyúrjuk minden tapasztalatunk, hogy számodra a lehető leghatékonyabb megoldásokat szervírozzuk ezen a napon! Csodákat mi sem ígérünk, de megmutatjuk a „hogyan”-t!

Ha szeretnél Te is magabiztos, határozott nő lenni, aki tisztában van a saját értékeivel, és a céljaival, itt a helyed!

Ha úgy érzed eddig nem tudtad érvényesíteni a saját akaratodat, mert folyton falakba ütköztél, vagy egyszerűen mindenki levegőnek nézett, ez a nap Neked szól!

Állandóan játszmák áldozata vagy? Ne becsülnek a munkahelyeden vagy a párkapcsolatodban? Tegyél végre azért, hogy ez változzon! Tegyél önmagadért!

Gyakorlat orientált Önbizalom növelő tréning, melyet kifejezetten nők számára állítottunk össze, ahol megosztjuk személyes tapasztalatainkat is. Segítségünkkel megtalálhatod a személyes erődet, hitet meríthetsz, hogy ki tudj állni a jövőben magadért, és sikeresebb, elégedettebb ember lehess!

Mi nem hagyunk magadra! A részvételi díj tartalmaz egy ONLINE 21 napos programot, mely során gyakorlatba ültetheted a megszerzett tudást. Elolvashatsz bármilyen könyvet, ha nem kezded el használni a tanultakat a hétköznapok során, nem fogsz valódi változást tapasztalni.

 

És ha ez még nem lenne elég, egy follow-up workshop során teheted fel a kérdéseidet, megoszthatod a tapasztalataidat, adhatsz visszajelzést.

Várunk szeretettel!

Időpont:szervezés alatt

Részvételi díj: 20 900 Ft (mely tartalmazza a tréningen való részvételt, az online munkafüzetet, és egy follow-up workshopot)

Befizetésed garantálja a helyed a programon, hiszen a létszám erre a programunkra is limitált!

Jelentkezés e-mailben lehetséges: info@pillangosziget.hu